De enige manier om goed werk te doen is door te doen waar je van houdt.

Lang verhaal in het kort

Aangenaam! Ik ben Sandra, het creatieve brein achter Sivellin. Vanuit Bodegraven werk ik vanuit huis aan allerlei designopdrachten. Dit doe ik op freelance basis en naast mijn baan als visual designer bij een te gek bedrijf in de Meern.

Mijn liefde voor design en kleurtjes is al zo lang ik me kan herrinneren. Toen ik op de middelbare school ontdekte dat er een HBO opleiding ‘Communicatie en multimedia Design’ bestond heb ik me direct ingeschreven. Tijdens diverse banen en stages heb ik ervaring opgedaan met het ontwerpen en het programmeren van websites. Het technische gedeelte heb ik sinds kort achter me gelaten om me volledig te focussen op het creatieve. Vanuit die gedachte is Sivellin ontstaan in 2017.

Totdat je zegt: “Wauw!”

Het is voor mij een heerlijke uitdaging om jouw design-vraagstuk te veranderen in een spetterend design dat tot in de puntjes verzorgd en proffesioneel oogt. Dit kan in allerlei stijlen, van hypermodern en strak naar sfeervol en klassiek. We gaan in ieder geval door totdat jij zegt: “Wauw!”. Of het nou gaat om een complete website of om een flyer voor de stroopwafelverkoop van de lokale voetbalclub.

 • Orienterend gesprek

  Eerst moeten we bepalen wat we willen, waarom we dat willen en hoe we dat willen. Laat zien wat je mooi vindt en dan gaan wij aan de slag.

 • Ontwerp eerste onderdelen

  Om te voorkomen dat we tijd verspillen aan iets wat je toch niet mooi vindt ontwerpen we eerst een stukje, overleggen we, en doen we dan de rest.

 • Feedback ronde(s)

  Tijdens het gehele proces hebben we regelmatig contact om er zeker van te zijn dat we tot een resultaat komen waar je blij van wordt.

 • Ontwerp overige onderdelen

  Wanneer we het 100% eens zijn over de gewenste elementen en stijl werken we de overige onderdelen van het ontwerp uit.

 • Oplevering

  Als alles af is en jij nog steeds met een glimlach aan tafel zit kunnen we de zaak afronden. Ontwerpen worden opgeleverd in een formaat wat direct gedrukt kan worden of waar een programmeur raad mee weet.